Pyetjet me te shpeshta

Ku ndodhet Trita Hospital?

Trita Hospital ndodhet ne "Rruga Derhemi", ne qytetin Tiranes. Per me shume detaje, mund te shihni harten ne faqen tone zyrtare.

Cilat jane sherbimet kryesore qe ofron Trita Hospital?

Trita Hospital ofron nje game te gjere te sherbimeve mjekesore, duke perfshire konsultate mjekesore, trajtime kirurgjikale, diagnostike te avancuar, kujdesin e urgjences, dhe sherbime te tjera specifike ne sektoret e ndryshem te mjekesise.

Si mund te rezervoj nje takim ne Trita Hospital?

Ju mund te rezervoni nje takim duke na thirrur ne numrin +355697000075 ose duke plotesuar formularin ne faqen tone zyrtare.

A mund te paraqitem ne Trita Hospital pa bere rezervim?

Po, por ju keshillojme te rezervoni nje takim per te minimizuar kohen e pritjes.

Cili eshte orari i punes ne Trita Hospital?

Spitali punon 24 ore ne 7 ditet e javes. Orari i punes i poliklinikes eshte 08:00 deri ne 19:00 nga e Hena ne te Shtune, orar gjate te cilit mund te kryhen konsultat dhe rezervimet per takimet e planifikuara.

Si mund te kontaktoj me urgjencen e Trita Hospital?

Nese keni nje emergjence, ju lutemi te na kontaktoni menjehere ne numrin e urgjences +355697000075

A mund te kryhen ekzaminime gjate fundjaves ne Trita Hospital?

Po, ofrojme sherbime gjate fundjaves. Ju lutemi te kontaktoni per detaje dhe disponueshmeri.

Ku mund ta dergoj CV-ne time, nese dua te punesohem ne Trita Hospital?

Ju mund ta dergoni CV-ne tuaj ne hr@trita.al

Si mund te marr informacion rreth mjekeve qe punojne ne Trita Hospital?

Detajet dhe biografite e mjekeve tane jane te disponueshme ne faqen tone zyrtare ne seksionin Mjeket

Sa kushton sherbimi ne Trita Hospital?

Çmimet variojne ne varesi te sherbimit. Ju mund te merrni nje liste te detajuar te çmimeve duke na telefonuar ose duke u paraqitur prane spitalit.

A ka Trita Hospital nje farmaci brenda ambienteve te saj?

Po, kemi nje farmaci brenda spitalit qe ofron medikamente dhe artikuj te tjere te nevojshem per pacientet.

A pranon Trita Hospital paciente nderkombetare?

Po, mirepresim paciente nga te gjitha pjeset e botes. Kemi nje zyre per pacientet nderkombetare qe mund te ndihmoje me procedurat dhe informacionet e nevojshme.

A ofron Trita Hospital sherbime te tele-mjekesise?

Po, ofrojme konsulta mjekesore nepermjet tele-mjekesise. Ju mund te merrni nje takim virtual duke na kontaktuar ose duke perdorur platformen tone online.

Cilat jane politikat e privatesise dhe sigurise per te dhenat e pacienteve ne Trita Hospital?

Trita Hospital ka politika te rrepta per mbrojtjen e privatesise dhe sigurine e te dhenave te pacienteve, duke ndjekur te gjitha ligjet dhe rregullat e zbatueshme te privatesise shendetesore.