Sherbimet Mjeksore

Gjinekologjia

Departamenti i Gjinekologjise ne spitalin Trita renditet vazhdimisht nder ofruesit me te mire te kujdesit shendetesor per grate ne vend, duke ofruar trajtime inovative nga eksperte kryesore ne obstetrike, gjinekologji, infertilitet, kancer dhe urogjinekologji. Mesoni me shume rreth departamentit tone.

Cardiovascular Picture

Gjinekologjia

Ne spitalin Trita ofrojme kujdes te avancuar per nje game te plote te ceshtjeve shendetesore gjinekologjike, duke perfshire keshillimin gjenetik para shtatzenise, menaxhimin e kontraceptiveve dhe trajtimin per ceshtje me komplekse dhe kronike.

Ne ofrojme testim dhe trajtim gjitheperfshires diagnostikues per problemet e shkaktuara nga ndryshimet ne dyshemene e legenit, duke perfshire mosmbajtjen e urines, duke perdorur opsionet me te fundit jokirurgjikale dhe kirurgjikale.Ekipi yne multidisiplinar punon me cdo pacient per te zhvilluar nje strategji te individualizuar te trajtimit per nje sere kanceresh gjinekologjike.Ne kryejme procedura te sofistikuara qe kerkojne prerje me te vogla, prodhojne plage mezi te dukshme dhe nxisin kohe me te shkurter rikuperimi dhe me pak komplikime sesa operacioni tradicional.

Ne adresojme premtimin e paplotesuar te kujdesit shendetesor per te gjitha grate ne mbare boten, permes kujdesit ndaj pacienteve, edukimit dhe inovacionit te kerkimit. Ne perpiqemi te sigurojme qe perpjekjet tona te udhehiqen nga nevojat perkatese lokale te partnereve tane dhe grave te cilave u sherbejne.

Departamenti i Gjinekologjise ne spitalin Trita renditet vazhdimisht nder ofruesit me te mire te kujdesit shendetesor per grate ne vend, duke ofruar trajtime inovative nga eksperte kryesore ne obstetrike, gjinekologji, infertilitet, kancer dhe urogjinekologji. Mesoni me shume rreth departamentit tone.

gjinekologji kontroll femra

Disa nga patologjite qe ne trajtojme ne department:

 • Kanceri dhe semundjet parakancerogjene te organeve riprodhuese duke perfshire vezoret, tubat fallopiane, mitren, qafen e mitres, vaginen dhe vulven
 • Amenorrea (mungese periodash menstruale )
 • Dismenorrea (periudha te dhimbshme menstruale)
 • Steriliteti
 • Menorragjia (menstruale te renda); nje tregues i zakonshem per histerektomine
 • Prolapsi i organeve te legenit
 • Infeksionet e vagines ( vaginiti ), qafes se mitres dhe mitres (duke perfshire fungale, bakteriale, virale dhe protozoale )
 • Semundja inflamatore e legenit
 • Sindroma e vezores policistike
 • Crregullimi disforik premenstrual
 • Osteoporoza pas menopauzes
 • Semundje te tjera vaginale
 • Inkontinenca urinare.