Si ju ndihmojme

Trita Hospital

Trita Hospital eshte avantgarde e teknologjise mjekesore ne Shqiperi, duke kontribuar ne menyre te vazhdueshme ne shpetimin e jeteve, permiresimin e shendetit dhe ndertimin e nje sistemi shendetesor te qendrueshem.

recepsion trita

telefono spitalinTelefonata ne Numrin Zyrtar te Spitalit (Sherbimi i Klientit)

Ne Trita Hospital, procesi i kujdesit fillon me nje thirrje telefonike. Pacientet e interesuar mund te na kontaktojne ne numrin tone zyrtar per te marre informacion te hollesishem dhe te menjehershem per sherbimet tona. Perpara se te caktoni nje takim, ju lutemi sigurohuni qe keni nje reference nga mjeku juaj i pergjithshem. Stafi yne i sherbimit per klientet eshte i gatshem te ju udhezoje hap pas hapi ne kete proces.

rezervim konsulte spitalit Lenia e Takimit per Konsulte

rezervimi konsultes

Ne kujdesemi per çdo pacient dhe ndajme vemendje te veçante ndaj nevojave dhe pritshmerive te tyre individuale. Ju mund te lini detajet tuaja dhe ekipi yne do te jete i gatshem te ju kontaktoje per te organizuar nje konsulte ne nje kohe dhe vend qe ju pershtatet me se miri. Ne vleresojme ndjeshmerine dhe kohen tuaj dhe jemi te perkushtuar per te ofruar nje pervoje te personalizuar dhe te kendshme.

konsutla me mjekunTakimi Konsultues me Mjekun

konsulte me mjekun

Kur vjen puna te kujdesi mjekesor, Trita Hospital eshte i perkushtuar per te ofruar nje standard te larte te profesionalizmit dhe perkujdesjes. Mjeket tane specialiste jane te gatshem te ju japin vemendjen e plote dhe te diskutojne ne detaje rreth trajtimit te nevojshem. Privatesia, respekti dhe perkushtimi jane çelesat e suksesit tone ne ndihmen e pacienteve tane.

nderhyrja mjeksoreTrajtimi dhe Perkujdesja pas Trajtimit

trajtimi pas operacionit

Pas trajtimit, ne vazhdojme te jemi me ju ne çdo hap te procesit te rimarrjes. Ekipi yne eshte i disponueshem per te pergjigjur pyetjet, shqetesimet dhe nevojat tuaja te ndryshme. Ne jemi te perkushtuar per te siguruar se ju ndiheni te sigurt, te kujdesur dhe te mbeshtetur gjate fazes se rikuperimit. Per ne, kujdesi ndaj pacientit nuk perfundon me trajtimin, por vazhdon deri ne sherimin e plote dhe pertej.

Ne Trita Hospital, jemi krenare per te ofruar nje ambient te ngrohte dhe miqesor, ku pacientet jane prioriteti yne kryesor. Permes nje qasjeje te perkushtuar dhe te personalizuar, ne garantojme nje pervoje mjekesore te pastra dhe te kujdesshme per te gjithe pacientet tane.

Rreth Nesh

Trita Hospital Albania eshte nje strukture shpitalore e mirefillte, e perkushtuar per te qene sa me prane njerezve me nje game te gjere sherbimesh shendetesore te specializuara.

LEXO ME SHUME

Stafi Mjeksor

Stafi mjekesor i Trita Hospital perbehet nga profesioniste te kualifikuar dhe te perkushtuar, te cilet jane te gatshem te ofrojne kujdes te jashtezakonshem dhe te personalizuar per çdo pacient

Lexo me shume

Pyetjet me te shpeshta

Per pyetjet tuaja te shpeshta e gjeni pergjigjen ketu: Seksioni i Pyetjeve me te Shpeshta (FAQ) ne Trita Hospital"

LEXO ME SHUME