Trita Hospital Blog

Mesoni me shume rreth teknologjise mjekesore dhe kujdesit shendetesor. Gjeni dokumente, infografika, video, te dhena tregu dhe shume informacione te tjera.

Krampet ne stomak

cfare i shkakton krampet ne stomak?

9.8.2023

Nga se shkaktorhen varicet

Cfare jane Venat Varikoze dhe nga se shkaktohen ato gjate shtatezanise?

3.8.2023

Kirurgjia Bariatrike kantidat

Kush eshte kantidat per kirurgjine bariatrike?

25.7.2023

Eleminimi Variceve laser

Eleminimi i variceve me laser ELVeS: Teknologjia gjermane qe kryeson ne trajtimin e variceve

20.8.2023

rendesia mjekimit te zemres

Rendesia e Kontrolleve Periodike Kardiologjike

19.9.2023

si ndikon stresi tek zemra

Stresi dhe Zemra: Efektet dhe Menyra per t'i Ballafaquar

19.9.2023

semundjet e zemres

Dyshimet dhe Shkaqet e Semundjeve te Zemres

19.9.2023

ozonoterapia zgjidhje mjeksore

Ozonoterapia: Me shume se nje trajtim, eshte nje menyre e jeteses

20.9.2023

ozonoterapia trajtim alternativ

Ozonoterapia: Pasurite dhe Shpikjet e nje Trajtimi Alternativ

22.9.2023

fakte kanceri gjirit

Fakte mbi kancerin e gjirit

1.10.2023

semundjet vaskulare

Çfare jane semundjet kardiovaskulare?

3.1.2024

Cfare Ofrojme

Ne jemi lider ne fushen e mjekesise multidisiplinare dhe ofrojme sherbim per mbi 20 specialitete. Misioni yne eshte te ruajme jeten, vecanerisht duke vene theks ne kirurgjine onkologjike.

Lexo me shume

Rreth Nesh

Trita Hospital Albania eshte nje strukture shpitalore e mirefillte, e perkushtuar per te qene sa me prane njerezve me nje game te gjere sherbimesh shendetesore te specializuara.

Lexo me shume

Industria Mjekesore

Mjekesia multidisiplinare ne spitalin tone perdoret ne menyre te persosur per te inkurajuar bashkepunimin midis specialisteve te ndryshem ne trajtimin e secilit pacient, duke siguruar nje kujdes maksimal ne menyre efektive.

Lexo me shume