Undescribed image
Kirurgji

Kirurgjia Gjenerale ne Trita Hospital

Kirurgjia Gjenerale Trita Hospital
Obeziteti

Kirurgjia per humbjen e peshes (Kirurgjia Bariatrike)

Kirurgjia Estetike

Rimodelimi i Hundes ne Trita Hospital

Eleminimi i Variceve
Angiologji

Trajtimi i Variceve me laserin Elves

Kirurgjia Plastike
Kirurgjia Plastike

Kirurgjia Plastike & Estetike ne Trita Hospital

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

/ 05

PAKETA & OFERTA

BLOG

Zvogelimi i Stomakut - Gastric Sleeve

Kirurgjia e menges gastrike eshte shpesh nje metode e pershtatshme trajtimi per individet, raporti i mases trupore te te cileve eshte shume i larte ose qe jane ne rrezik per nje procedure me te gjate si bypass-i gastrik per shkak te kushteve te tilla si problemet e zemres ose mushkerive.

zvogelimi stomakut

Onkologjia

Trita Hospital ka ekspertizen e nevojshme per menaxhimin e kancereve te rralla dhe tumoreve komplekse, duke i trajtuar ato ne cdo faze te jetes se pacientit. Kujdesi ndaj pacienteve eshte i personalizuar ne menyre te plote, duke kombinuar inovacionin me nje qasje humane. Trajtimi eshte i rendesishem, por prioritet eshte edhe cilesia e jetes fizike, psikologjike dhe sociale.

onkologjia home

Trita Hospital

Trita Hospital perfaqeson industrine e teknologjise mjekesore Europiane ne Shqiperi

Trita Hospital Albania eshte nje strukture shpitalore e mirefillte, e perkushtuar per te qene sa me prane njerezve me nje game te gjere sherbimesh shendetesore te specializuara. E vendosur ne qender te Tiranes, kjo na ben te aksesueshem per cdo pacient, duke qene ai rezident apo nderkombetar.

Spitali eshte projektuar sipas standardeve evropiane per funksionimin dhe per te sjelle inovacione ne diagnostikimin, trajtimin e patologjive dhe ne nderhyrjet kirurgjikale me te avancuara dhe efektive.

kirugjia gjenerale ne spital

Sherbimet Mjekesore

kirugjia-gjenrale trita

Kirurgji Gjenerale

icom kirugjia gjenrale Kirurgji Gjenerale

Kirurgjia e pergjithshme eshte nje specialitet kirurgjik qe fokusohet ne kanalin ushqimor dhe permbajtjen e barkut duke perfshire ezofagun, stomakun, zorren e holle, zorren e trashe, melcine, pankreasin, fshikezen e temthit, apendiksin dhe kanalet biliare, dhe shpesh gjendren tiroide . Ato gjithashtu merren me semundjet qe perfshijne lekuren, gjirin, indet e buta, traumat, semundjet e arterieve periferike dheherniet dhe kryejne procedura endoskopike si gastroskopia, kolonoskopia dhe laparoskopia.

kirugjia gjenrale tirane
Kirurgji Onkologjike

Kirurgji Onkologjike

Kirurgji Onkologjike Trita Kirurgji Onkologjike

Fusha e pergjithshme e onkologjise ka nje sere menyrash per te diagnostikuar dhe trajtuar kancerin . Onkologjia mjekesore shpesh perdor barna te kimioterapise per te sulmuar kancerin, ndersa onkologjia e rrezatimit mbeshtetet ne forma te ndryshme te terapise me rrezatim. Hematologji-onkologjia trajton kanceret e gjakut . Dermatologjia, pulmonkologjia intervenuese dhe fusha te tjera te mjekesise mund te perfshihen gjithashtu ne proces.

trajtimi i kancerit
Kirurgjia Torakale

Kirurgjia Torakale

Kirurgjia Torakale Trita Kirurgjia Torakale

Kirurgjia e kraharorit mund te perfshije nje sere operacionesh ne kraharorin tuaj (te kraharorit). Pervec zemres dhe mushkerive tuaja, operacioni i kraharorit mund te perfshije ezofagun, trakene ose zona te tjera. Riparimi i valvules se zemres, heqja e tumorit te mushkerive ose riparimi i aneurizmes ne gjoks, te gjitha bien ne kategorine e kirurgjise torakale.

Ikirurgjia trokale ne trita hospital
Kardiologji Zemra

Kardiologji

Kardiologjia Kardiologji

Kardiologjia eshte specialiteti qe merret me diagnostikimin e anomalive dhe semundjeve te zemres.

Kardiologet jane specialiste ne semundjet e zemres. Pjesa me e madhe e semundjes se zemres qe trajtohet eshte semundja e arterieve koronare p.sh. angina pectoris. Rendesi ka dhe menyra si trajtohen ritmet jonormale te zemres, presioni i larte i gjakut dhe disa gjendje me te rralla.

Semundjet e zemres
Gjinekologji

Gjinekologji

Gjinekologjia Gjinekologji

Departamenti i Gjinekologjise ne spitalin Trita renditet vazhdimisht nder ofruesit me te mire te kujdesit shendetesor per grate ne vend, duke ofruar trajtime inovative nga eksperte kryesore ne obstetrike, gjinekologji, infertilitet, kancer dhe urogjinekologji. Mesoni me shume rreth departamentit tone.

Gjinekolog Tirane
Fertilizimi Invitro

Fertilizimi Invitro

Fertilizimi Fertilizimi Invitro

Fekondimi in vitro (IVF) eshte nje trajtim per infertilitetin ose problemet gjenetike. Nese IVF kryhet per te trajtuar infertilitetin, ju dhe partneri juaj mund te jeni ne gjendje te provoni opsione trajtimi me pak invazive perpara se te provoni IVF, duke perfshire ilacet e fertilitetit per te rritur prodhimin e vezeve ose inseminimin intrauterin - nje procedure ne te cilen sperma vendoset drejtperdrejt ne miter afer koha e ovulacionit.

Fertilizimi Invitro Shqiperi
Laborator Kimik

Laborator Kimik & Biokimik

Laborator Kimik & BiokimikLaborator Kimik & Biokimik

Departamenti i Laboratorit Kimik-Biokimik-Mikrobiologjik eshte pjese e Departamenteve te spitalit Trita. Departamenti merr persiper analizen e mostrave klinike (p.sh. gjaku, urina, CSF dhe lengje te tjera trupore) per matjen e perberjeve te ndryshme kimike qe jane te dobishme ne diagnostikimin, monitorimin dhe prognozen e nje game te gjere semundjesh.

Laborator Analizash Mjeksore
Operacioni Hundes

ORL

Rimodelimi Hundes ORL

Otorinolaringologji eshte nje subspecialitet kirurgjik brenda mjekesise qe merret me menaxhimin kirurgjik dhe mjekesor te patologjive te kokes dhe qafes. Mjeket qe specializohen ne kete fushe quhen otorinolaringologe, otolaringologe, kirurge te kokes dhe qafes ose kirurge ose mjeke ORL. Pacientet kerkojne trajtim nga nje otorinolaringolog per semundjet e veshit, hundes, fytit, bazes se kafkes, kokes dhe qafes. Keto zakonisht perfshijne semundje funksionale qe ndikojne ne shqisat dhe aktivitetet e te ngrenit, te pirit, te folurit, frymemarrjes, gelltitjes dhe degjimit. Pervec kesaj, kirurgjia ORL perfshin menaxhimin kirurgjik te kancereve dhe tumoreve beninjedhe rindertim te kokes dhe qafes si dhe kirurgji plastike te fytyres dhe qafes.

cmimi operacionit te hundes
Alergologji

Alergologji

Alergologji Trita Hospital Alergologji

Departamenti ka si synim te permiresoje kujdesin (diagnozen dhe trajtimin) ne pacientet me crregullime komplekse atopike, alergji te lidhura me punen, mastocitoze, urtikariale/angioedema rezistente ndaj trajtimit, alergji ndaj ilaceve dhe paciente me alergji te rende qe marrin imunoterapi.

Alergologji Trajtimi
Ortopedi

Ortopedi

Probleme me kockat Ortopedi

Ortopedia eshte nje dege e mjekesise qe fokusohet ne kujdesin e sistemit musculoskeletal. Ky sistem perbehet nga muskujt, kockat, nyjet, ligamentet dhe tendinat. Nje person i specializuar ne ortopedi njihet si ortoped. Ortopedet perdorin qasje kirurgjikale dhe jokirurgjikale per te trajtuar ceshtjet muskuloskeletore, te tilla si lendimet sportive, dhimbjet e kyceve dhe problemet e shpines.

Mjek ortoped
Neurologji

Neurologji

Neurolog Neurologji

Neurologjia eshte dege e mjekesise qe merret me studimin dhe trajtimin e crregullimeve te sistemit nervor. Sistemi nervor eshte nje sistem kompleks, i sofistikuar qe rregullon dhe koordinon aktivitetet e trupit.

Mjek Neurolog
Reumatologji

Reumatologji

Reumatolog Reumatologji

Nje reumatolog eshte nje internist i cili ka marre trajnime te metejshme ne diagnostikimin (zbulimin) dhe trajtimin e semundjeve qe prekin muskujt, kockat, nyjet, ligamentet dhe tendinat. Keto semundje mund te shkaktojne dhimbje, enjtje, ngurtesi dhe potencialisht te shkaktojne deformime te kyceve. Nje fjale e modes se vjeter per keto probleme eshte "reumatizem". Prandaj, nje "reumatolog" eshte mjeku qe trajton reumatizmen.

Reumatologji trita hospital
Onkologji

Onkologji

trajtimi i kancerit Onkologji

Onkologjia eshte nje dege e mjekesise qe merret me studimin, trajtimin, diagnostikimin dhe parandalimin e kancerit.

sherimi i kancerit
Stomatologji

Stomatologji

dentist Stomatologji

Stomatologjia, e njohur edhe si mjekesi dentare dhe mjekesi orale, eshte dege e mjekesise e fokusuar ne dhembe, mishrat e dhembeve dhe goje . Ai konsiston ne studimin, diagnostikimin, parandalimin, menaxhimin dhe trajtimin e semundjeve, crregullimeve dhe gjendjeve te gojes, me se shpeshti te fokusuara ne dhembet (zhvillimi dhe rregullimi i dhembeve) si dhe ne mukozen e gojes.

Dentist ne Tirane
Gastrologji

Gastrologji

Probleme me stomakun Gastrologji

Gastroenterologjia eshte dege e mjekesise e fokusuar ne sistemin tretes dhe crregullimet e tij. Sistemi tretes perbehet nga trakti gastrointestinal, i referuar ndonjehere si trakti gastrointestinal, i cili perfshin ezofagun, stomakun, zorren e holle dhe zorren e trashe, si dhe organet ndihmese te tretjes qe perfshijne pankreasin, fshikezen e temthit dhe melcine.

Gastrolog Trita Hospital
Dermatologji

Dermatologji

Probleme me lekuren Dermatologji

Dermatologjia eshte dege e mjekesise qe merret me lekuren . eshte nje specialitet me aspektin mjekesor dhe ate kirurgjik. Nje dermatolog eshte nje mjek specialist qe menaxhon semundjet qe lidhen me lekuren, floket, thonjte dhe disa probleme kozmetike.

dermatolog
Angiologjia

Angiologjia

Trajtimi i variceve Angiologjia

Angiologjia eshte specialiteti mjekesor i dedikuar per studimin e sistemit te qarkullimit te gjakut dhe te sistemit limfatik, dmth, arterieve, venave dhe eneve limfatike.

Operacioni i Variceve
Endokrinologji

Endokrinologji

Endokrinolog Endokrinologji

Endokrinologjia eshte nje dege ky├že e mjekesise qe ndihmon ne identifikimin dhe menaxhimin e semundjeve te lidhura me hormonet. Pergjegjesite e Departamentit te Endokrinologjise tek ne perfshijne koordinimin e aktiviteteve qe ndikojne ne metabolizem, riprodhim, ndijshemri ndaj stimuluseve dhe kapacitetet motorike te individit.

Endokrinolog Trita Hospital