Sherbimet Mjeksore

ENDOKRINOLOGJIA

Endokrinologjia eshte nje dege kyçe e mjekesise qe ndihmon ne identifikimin dhe menaxhimin e semundjeve te lidhura me hormonet. Pergjegjesite e Departamentit te Endokrinologjise tek ne perfshijne koordinimin e aktiviteteve qe ndikojne ne metabolizem, riprodhim, ndijshemri ndaj stimuluseve dhe kapacitetet motorike te individit.
Ne ndjekim hulumtimet dhe trajtimet me te fundit ne lidhje me gjendrat endokrine dhe funksionin e tyre. Kjo perfshin njohurine e detajuar te gjendrave qe pergjegjen per prodhimin dhe sekretimin e hormoneve qe rregullojne aktivitete te ndryshme te trupit, nga rritja deri te funksionet e ndryshme riprodhuese.

ekografia

Ekipi yne mjekesor eshte i pajisur me pervojen dhe njohurite e nevojshme per te trajtuar ndryshimet dhe semundjet qe lidhen me disbalanca hormonale.

Ne ofrojme diagnostikim dhe trajtim per:

 • Patologjite endokrine
 • Diabetin dhe komplikacionet e tij
 • Semundjet e metabolizmit
 • Obezitetin
trajtimi tiroideve

Pacientet mund te vijne te ne per konsultime specialistike ne lidhje me:

 • Semundjet e tiroides (p.sh., hipotiroidizmi, hipertiroidizmi)
 • Çrregullimet e hipofizes (p.sh., Prolactinoma, akromegalia)
 • Semundjet e adrenaleve dhe patologjite e tyre
 • Hipertensionin qe ka origjine endokrine
 • Problemet e metabolizmit te kalciumit dhe fosforit
 • Osteoporozen
 • Sindromen e vezoreve policistike
 • Diabetin dhe menaxhimin e tij
 • Dislipidemite
 • Menaxhimin e obezitetit dhe permiresimin e stilit te jetes

Departamenti yne i Endokrinologjise eshte i perkushtuar per te siguruar qe pacientet te jetojne nje jete te plote dhe te shendetshme. Edukimi i pacienteve eshte nje pjese kyçe e sherbimeve tona, duke ndihmuar ata te kuptojne dhe te menaxhojne semundjet e tyre per nje jete me te mire.

Ne punojme me pasion dhe perkushtim per te siguruar qe çdo pacient te marre kujdesin me te mire dhe me te personalizuar.