Rreth Nesh

Misioni & Vizioni

QELLIMI YNE

Vizioni i Trita Hospital eshte te krijoje nje bote te shendetshme dhe te sigurte, ku kujdesi shendetesor i shkelqyeshem eshte i arritshem per te gjithe. Ne synojme te shfaqemi si model i shendetit dhe inovacionit ne nivel lokal dhe rajonal, duke mbeshtetur mjekesine multidisiplinare dhe sherbime te specializuara. Vizioni yne eshte te kemi nje ekip te perkushtuar te profesionisteve te shendetit, te angazhuar ne permiresimin e cilesise se jetes se pacienteve dhe pershtatjen e kujdesit individual per nevojat e tyre. Nepermjet nje perpjekjeje te vazhdueshme per te investuar ne inovacion dhe zhvillim, ne shohim se Trita Hospital do te vazhdoje te ndryshoje dhe te permiresoje mjekesine, duke sherbyer si udheheqes i kujdesit shendetesor dhe nje katalizator i shendetit dhe shpetimtarise se jeteve te shume njerezve.

MISIONI

Misioni i Trita Hospital eshte te ofroje nje kujdes shendetesor te shkelqyer dhe te specializuar per pacientet tane, duke u perkushtuar plotesisht per ruajtjen e jetes dhe mireqenies se tyre. Ne synojme te jemi nje strukture shpitalore e lidereve ne mjekesi multidisiplinare dhe inovacion, duke perdorur teknologjine me te fundit dhe metodat e avancuara te trajtimit. Misioni yne eshte te ndertojme nje mjedis te mbeshtetes dhe te perkujdeseshem per pacientet tane, duke ofruar sherbime te specializuara ne menyre humane dhe etike. Ne angazhohemi per te kthyer Shqiperine ne nje qender referimi per trajtimin e kancerit dhe patologjive te ndryshme, duke bere ndryshime reale ne jeten e njerezve dhe komunitetit tone.